Healing sound Bath

Healing sound Bath
New Year Opening Ceremony

και αφού καταλαγιάσουν οι εορτασμοί …
σας περιμένουμε ξανά ….
να μοιραστούμε την αναπνοή του θεραπευτικού ήχου,μαζί με το αρωματικό μίγμα των ζεστών ροφημάτων από τα χειμωνιάτικα βότανα και μποοοοόολικα φρέσκα σπιτικά γευστικότατα κουλουράκια !!!

Φανταστείτε …

πως ξαπλώνετε …
και σας λούζει η γλυκιά ενέργεια των ιερών ήχων της Αγάπης…
απομακρύνοντας την ένταση, τις έγνοιες…
σας οδηγούν με ακρίβεια σε εσωτερική σταθερότητα …

Γαλήνη .

Ο Ήχος είναι η πρωταρχική εκδήλωση της Ζωής και ο λόγος του δηλώνει τη συχνότητα της εξέλιξης της την κίνηση και την μεταμορφωτική δύναμη της.

Όπως κάθε τι στο σύμπαν το σώμα μας δονείται και επηρεάζεται από δονήσεις .

Οι Θεραπευτικοί κραδασμοί μπορούν να συντονίσουν, να απελευθερώσουν συσσωρευμένα ακίνητα ενεργειακά στοιχεία από όλα τα επίπεδα και να μας συνδέσουν ξανά με ό,τι έχουμε περισσότερο ανάγκη αυτή την περίοδο στη ζωή μας.

Η δόνηση του θεραπευτικού ήχου εισέρχεται στα ζωτικά όργανα και στην ψυχή μας με ένα ήπιο αλλά ικανό τρόπο κυτταρικής αναγέννησης .

Αρχίζοντας με εξισορροπητικές αναπνοές,προετοιμάζουμε τη σύνδεση για ένα βαθύ εσωτερικό ταξίδι στο χώρο της ψυχής μας.
Μέσα από μια σχεδιασμένη σειρά από δονήσεις θεραπευτικών οργάνων τα εγκεφαλικά κύματα μετατρέπονται από B,που είναι η συνηθισμένη καθημερινή συχνότητα λειτουργίας μας,σε Α προκαλώντας χαλάρωση και έντονη αίσθηση της παρουσίας μας στο παρόν.
Στη συνέχεια μετατρέπονται σε Θ χωρίς καμία προσπάθεια από μερους μας
και μπαίνουμε σε κατάσταση διαλογισμού,καθώς ερχόμαστε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο . Αρκετοί μπορούν να φτάσουν μέχρι και τη συχνότητα Δ όπου συμβαίνει βαθιά εσωτερική θεραπεία και αναγέννηση .

Οι νοητικές αντιστάσεις χαλαρώνουν και μια βαθιά αλλαγή βιώνεται χωρίς νοητική προσπάθεια.
Με τη λήξη της συνεδρίας επανερχόμαστε στο καθημερινό κόσμο αναζωογονημένοι και ξεκούραστοι έχοντας αφήσει πίσω βάρη και συνθήκες από τα σκοτεινά μέρη του εαυτού μας .
Έχοντας ρίξει το φως της Αγάπης εκει που πριν δεν είχαμε καταφέρει να κοιτάξουμε .
Συναισθηματικές πληγές μπορουν να επουλωθούν και να βρούμε εκ νέου το κουράγιο να συνεχίσουμε το δρόμο μας στη ζωή .
Προβλήματα υγείας μπορούν να επαναπροσδιοριστούν αφού η θεραπευτική δόνηση του ήχου απελευθερώνει τη στάσιμη ενέργεια που τα προκάλεσε .
Θα βυθιστούμε στους ήχους των μάντρας, του φλάουτου, της άρπας, του γκονγκ, των singing bowls…

Αυτή τη μαγική βραδυά θα λύσουμε συναισθηματικούς κόμπους που μας κρατούν ανέκφραστους , ακίνητους χωρίς ρευστότητα και διάθεση για δημιουργία .

Μοτίβα σκέψεων που μας ταλαιπωρούν μέσα από ανησυχίες και φόβους θα λιώσουν γλυκά οδηγώντας το σώμα στην γνώση της αυτοΐασης…

Η δόνησή μας θα μεταμορφωθεί καθώς το ενεργειακό λίκνισμα των ήχων του Shrouti των singing bowls του gong, τα φωνητικά και τα υπέροχα wind chimes της Lana Makhavik και το Shakuhachi,τα singing bowls και η μαγευτική άρπα του Γεράσιμου Δημοβασίλη
θα
εξυψώσουν το δυναμικό μας για μια λαμπρή πραγματικά καινούρια αρχή μέσα στις πρώτες μέρες της καινούριας χρονιάς!

Ελάτε να επικοινωνήσουμε να αγκαλιαστούμε και να νιώσουμε τη ζεστασιά των ανθρώπων που μοιράζονται …. ο κρύος χειμωνιάτικος καιρός επιτάσσει …
Ποσό εισφοράς: 15€ για τα μέλη της σχολής ✨
20€ για μη μέλη ❤️
—————————————-
Lana Makhavik
(Divya Kriti)

Δασκάλα Hatha Γιόγκα, Προγεννητική Γιόγκα, Γιόγκα για οικογένειες και παιδιά, Εναέρια γιόγκα, Ήχοθεραπεία, σύμβουλος της Αγιουρβεδα.

Η Λάνα Διδάσκει γιόγκα και διαλογισμό από το 2008 και ασχολείται με την υγιεινή διατροφή, Αγιουρβέδα και Κινησιολογία (Touch for Health system ) . Τα σεμινάρια και τα μαθήματα της είναι θεραπευτικά και δημιουργικά .
Γεννήθηκε με την μουσική στην καρδιά. Από μικρή ηλικία συμμέτυχε σε μουσικά δρώμενα, χορωδίες και παραστάσεις.
Έχει ολοκληρώσει την μουσική σχολή της Λευκορωσίας.
Από το 2010 ασχολείται με την Ηχοθεραπεία και τα μάντρας στην Ελλάδα.
Διδάσκει γιόγκα , οργανώνει ταξίδια χαλάρωσης και ευεξίας σε πανέμορφα μέρη της Ελλάδας , πιστεύοντας ότι κοντά στην φύση οι άνθρωποι μπορούν να αφυπνίσουν τον δημιουργικό εαυτό που έχουν μέσα τους .
“Όλοι έχουμε θεϊκές ικανότητες και τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να τις ενεργοποιήσουμε πάντα με πολύ αγάπη και φως! Ας γίνουμε συν δημιουργοί του καλύτερου μέλλοντος του πλανήτη μας. ”
————————————

Γεράσιμος Δημοβασίλης

Ο Γεράσιμος Δημοβασίλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και ήδη από την εφηβεία συμμετείχε σε δισκογραφικές παραγωγές. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει μαθητεύσει με τον Δημήτρη Ψύχα στη σχολή μουσικοθεραπείας του Ωδείου Όπερα. Το 2002 ξεκίνησε την εκμάθηση του παραδοσιακού ρεπερτορίου του Ιαπωνικού φλάουτουshakuhachi, το οποίο χρησιμοποιεί σήμερα και σε συνεδρίες μουσικοθεραπείας-ηχοθεραπείας, παράλληλα με όργανα όπως οι Θιβετανικές ηχογαβάθες, το γκονγκ, η κέλτικη άρπα κ.α. Επίσης είναι μέλος του συγκροτήματος Ιαπωνικών κρουστώνAtene Daiko, ασχολείται με το Ζεν διαλογισμό και παράλληλα διδάσκει την τέχνη του Γιάνγκ στυλ του Τάι Τσι Τσουάν.

Address:
Παύλου Μελά 21-23, Κορυδαλλός
Phone:
211 4015237
Email:
yogaforthepeople.gr@gmail.com