Η Σοφία Νavjiwan Kaur Ρόκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Έργων Υποδομής και εργάζεται σε τεχνική εταιρεία, παράλληλα κατέχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας.
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική, τον κλασικό χορό & τη ζωγραφική.
Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής. Το 2011 ξεκίνησε να ασκείται συστηματικά στην Αshtanga Υoga με και το 2013 γνώρισε το μονοπάτι αυτό της Κundalini Yoga το οποίο ακολούθησε και αγάπησε. Η μεταμορφωτική δύναμη της Kundalini Yoga την έκανε να θέλει να εμβαθύνει τις γνώσεις και εμπειρίες της, έτσι το 2016 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό των δασκάλων Level 1- 220h της αναγνωρισμένης από την IKYTA σχολής Karamkriya.
Σήμερα διδάσκει Kundalini Yoga με αφοσίωση και ενθουσιασμό. H αγάπη για το μονοπάτι αυτό της δίνει δύναμη και έμπνευση να συνεχίζει την εκπαίδευση και εξέλιξη της και σε κάθε ευκαιρία παρακολουθεί σεμινάρια που ανυψώνουν τον νου το σώμα και το πνεύμα. Το 2017-2018 παρακολουθεί τον Σαμανικό Θεραπευτικό τροχό και παίρνει τον 1ο και 2ο βαθμό στο Ρέικι. Τιμά τις γνώσεις αυτές δίνοντας θεραπείες με σεβασμό στον άνθρωπο και στην γνώση. Όνειρο της να μεταδώσει όλα όσα έχει μάθει και να εμπνέει καθημερινά όλο και περισσότερους ανθρώπους .