Η λέξη “ευπρόσδεκτος” είναι όρος του εαυτού και αναφέρεται στην ύπαρξη του παιδιού,εμπεριέχει σεβασμό και αποδοχή της ατομικότητας του και του δικαιώματος του στη ζωή και την αγάπη. Είναι πολύ διαφορετικό να πούμε ότι ένα παιδί είναι επιθυμητό από το να πούμε ότι ένα παιδί είναι ευπρόσδεκτο.
Στόχος μας,σήμερα, είναι μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη από την οποία θα προκύψουν ευπρόσδεκτοι άνθρωποι ανάμεσά μας. όταν πετύχουμε αυτή την προϋπόθεση,όλες οι θετικές αλλαγές που βλέπουμε στον κόσμο μας θα εδραιωθούν και τα βασικά,πρωτογενή δικαιώματα του ανθρώπου,οι πολιτιστικές αξίες και η αξιακή παράδοση,η ελευθερία και η αγάπη θα είναι ασφαλείς.
“ΌΛΑ όσα είμαι κι όλα όσα έχω τα προσφέρω,για όσο χρειάζεται,προκειμένου να επιτρέψουν την είσοδο του παιδιού μου στη ζωή και να το υποστηρίξουν μέχρι να μπορέσει αυτόνομα να περπατήσει τον δικό του δρόμο.”
Όπως ήδη θα γνωρίζεις, η γιόγκα κατά τη διάρκεια της κύησης είναι ένα υπέροχο μονοπάτι μέσω του οποίου θα συνδεθείς με το θαύμα της Ζωής!
τα Μαθήματα καθοδηγούνται από εξειδικευμένη Μαία-Δασκάλα Περιγεννητικής γιόγκα.
Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Τεχνικές χαλάρωσης και απελευθέρωσης(Stretching) του Φυσικού σώματος,για να πάρει το παιδί την καλύτερη δυνατή θέση για τον τοκετό,
Τεχνικές συνειδητής αναπνοής
Διαλογισμός και Birth Affirmation
Συνειδητή χαλάρωση
Συζητήσεις γύρω από το πλαίσιο Εγκυμοσύνη-Τοκετός-Θηλασμός και Σίτιση Νεογνού-Λοχεια κα

Address:
Παύλου Μελά 21-23, Κορυδαλλός
Phone:
211 4015237
Email:
yogaforthepeople.gr@gmail.com